Kdorkoli dandanes išče določeno storitev, izdelek ali podjetje, svoje iskanje najprej poizkusi preko spleta. Ravno zaradi te današnje dirke s tehnologijo lahko dobra spletna stran močno vpliva na uresničitev vaših ciljev in rast vašega podjetja.

Tukaj pridemo na vrsto mi, ki poskrbimo, da bo vaša nova spletna stran modernega videza, da bo delovala brezhibno in tako bodo zadovoljne vaše stranke in posledično tudi vi. Poskrbimo tudi za registracijo domene, gostovanje spletne strani in potrebne nadgradnje, da bo stran delovala tako, kot je potrebno.

Za več informacij in izračun cene nas kontaktiranjte preko kontaktnega obrazca spodaj.

Potek izdelave

Načrtovanje

Ob kavici se stranko pogovorimo o njenih željah, pogledamo konkurenčne spletne strani in začnemo načrtovanje na košček papirja. Zasnujemo grobo postavitev in obliko spletne strani ali trgovine.

Izdelovanje

V spletni aplikaciji WordPress pričnemo z izdelavo strani. Glede na zasnovo in postavitev strani izdelujemo končni izdelek, do katerega ima stranka vpogled tako, da lahko stranka poda svoje mnenje in želje med samo izdelavo.

Optimatiziranje

Ko je stran pripravljena na objavo pred širno občinstvo je še optimiziramo, da deluje na vseh platformah čim hitreje in se uvrsti čim višje v niz iskanja v google brskalniku.

Reference